У Києві подорожчали деякі маршрутки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві подорожчали деякі маршрутки

Особисті фінанси
991
У Києві подорожчав проїзд в ряді міських і приміських маршруток.
Зокрема, з 4 до 5 грн піднявся тариф в маршрутці №320 (вул. Ірпінська – вул. Хрещатик). Також на гривню подорожчав проїзд в маршрутці №192 (метро “Петрівка” – вул. Милославська) – з 5 до 6 грн.
“У маршрутці №720, яка їздить з Боярки до пл. Перемоги в Києві, раніше за проїзд по місту брали 4 грн, а тепер – 5 грн”, – кажуть мешканці.
Приміські перевізники пояснюють подорожчання вартістю пального і запчастин. А київські заявили, що скорегували ціни через зміну розцінок в приміських маршрутках.
“Це не нові тарифи, вони були затверджені вже давно. Але приміські маршрутки, які їздять по Києву, демпінгують ціни, відбирають у міських перевізників пасажирів, ми змушені знижувати вартість. Тепер “передмістя” возить пасажирів по Києву по 5 грн. Тому і у нас змінився тариф, але тільки на деяких маршрутах”, – повідомили в компанії “Союз-авто”.
При цьому подорожчання проїзду не останнє – з нового року тарифи знову зростуть через підвищення з 1 січня мінімальної заробітної плати до 3200 грн. Передбачається, що вартість проїзду зросте на 20-25%.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас