Біржа криптовалют Bitsane запускає підтримку Ethereum — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біржа криптовалют Bitsane запускає підтримку Ethereum

Фінтех і Картки
964
Ірландія — Bitsane інформує про початок торгів у криптовалюті Ethereum. У вівторок були введені в дію торгівельні інструменти ETH/USD, ETH/EUR і ETH/BTC. Депозит та зняття Ether вже доступні в кабінеті користувача Bitsane.
«Незважаючи на те, що ми дуже обережно ставимося до додавання нових криптовалют в нашу систему, Ethereum нам здається дуже перспективним фінансовим інструментом. Не можна ігнорувати постійно зростаючі світові обсяги торгів у Ether. Ми також не можемо залишити без уваги численні прохання наших користувачів про запуск даного напрямку обміну. З цих причин, в середу, 30 листопада 2016 року, нами був проведений запуск торгівлі Ether до долара США, Євро і Bitcoin», — повідомив Аідас Рупсис, відповідальний співробітник BITSANE LTD.
Також повідомляється, що до кінця грудня 2016 року майданчик у рамках промо-акції скасовує всі комісії щодо операцій по всіх валютах. Пропозиція доступна всім бажаючим. Для того, щоб отримати можливість торгувати без комісії до кінця року, необхідно звернутися в службу технічної підтримки сервісу з відповідним проханням.
Нагадуємо, що платформа Bitsane дозволяє користувачам здійснювати торгові операції з інструментами BTC/USD, BTC/EUR, LTC/USD, LTC/EUR, BTC/LTC, ETH/USD, ETH/EUR, ETH/BTC з мінімальними комісіями і максимальною швидкістю виконання. Компанія також збирається розширювати список валютних пар в майбутньому.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас