Renault Trafic: нові модифікації і функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault Trafic: нові модифікації і функції

Технології&Авто
468
Renault вже протягом 18 років є брендом № 1 у Європі в сегменті комерційних автомобілів до 3,5 тонн. Рено Трафік — це ваш ідеальний перевізник: він з комфортом переміщує невелику делегацію, велику дружну сім’ю, музичну групу або команду спортсменів.
Автомобіль випускають у Франції, його історія починається ще з далекого 1980 року. У 2015 році в Україні стартував продаж моделей Trafic нового покоління. Що ж нового? Практично все: дизайн, двигун, технології. Запчастини Рено Трафік необхідно міняти своєчасно, оскільки ремонт серйозних проблем у даній моделі потребує великих витрат.
Дизайнери попрацювали над тим, щоб Трафік отримав новий, сучасний зовнішній вигляд і при цьому зберіг свою практичність і надійність. Автомобіль призначений не тільки для заміських поїздок, але і для їзди по місту. Саме тому його висота менше ніж 2 метри, що дозволяє вільно паркуватися в місті на критих паркінгах, де висота проїзду обмежена. Нижня частина кузова прихована пластиковими молдингами для захисту від різних пошкоджень.
Trafic оснащений новим турбодизельним двигуном Євро-5, який працює в парі з шестиступінчастою коробкою передач. Більш висока продуктивність двигуна на високих швидкостях і плавність ходу на малих дають хорошу керованість: зручне перемикання передач під час прискорення автомобіля і плавний перехід на знижені передачі під час гальмування обумовлюють зменшення вібрації.
Салон автомобіля вміщує 9 осіб, включаючи водія. Розмір бічних дверей широкий і зручний, що спрощує посадку пасажирів в салон. Залежно від комплектації пасажирський салон може помістити 6 або 3 чоловік. Місця на другому ряду сидіння вистачить для комфортної, тривалої поїздки.
Система кондиціювання та обігріву передбачає регулювання потоків повітря і температури для пасажирського відсіку. У підлозі, під сидінням першого ряду, розташований центральний дифузор для нагнітання гарячого повітря системи обігріву переднього і заднього сидінь.
Економічність і доступність утримання автомобіля
Запчастини Рено Трафік необхідно купувати в перевірених магазинах, оскільки підробка або неякісна деталь може вивести з транспортний засіб з ладу. Одним з представників якісних і надійних інтернет-магазинів є сайт http://exist.ua/.
Покупки в інтернет-магазині мають безліч переваг, серед яких:
  • економія часу;
  • доступ до каталогу в будь-якому зручному для вас місці;
  • детальна характеристика кожної деталі.
Сайт надає можливість покупки не тільки для роздрібних покупців: є можливість придбати автозапчастини оптом.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас