"Платинум Банк" судитиметься з Поліщуком щодо захисту репутації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Платинум Банк" судитиметься з Поліщуком щодо захисту репутації

Фондовий ринок
971
“Платинум Банк” планує подати в суд на бізнесмена Віктора Поліщука позов про захист ділової репутації.
Про це йдеться в повідомленні банку.
У зв’язку з поширенням провокаційних заяв і завідомо неправдивих звинувачень на адресу “Платинум Банку” з боку Поліщука банк готує позови до суду про захист ділової репутації та відшкодування заподіяної шкоди.
Також в повідомленні зазначено, що у фінустанові відсутні рахунки компаній, які фігурують у скандалі з банком “Михайлівський”.
“Платинум Банк” нагадує, що в 2016 році злиття, поглинань або покупки активів у інших учасників банківського ринку фінустанова не здійснювала.
Банк здійснює свою діяльність в рамках нормативно-правових актів НБУ і в суворій відповідності до законодавства України, повністю виконуючи свої зобов’язання перед клієнтами.
Як відомо, раніше Кауфман звернувся в НБУ за погодженням на придбання 75% + 1 акція “Платинум Банку”.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акціонер Platinum Bank прийняв рішення про збільшення статутного капіталу фінустанови на 120 млн грн.
Кауфман є засновником інвестиційної компанії Vertex United, до складу якої входять активи готельного напряму ( “Брістоль”, “Лондонська”, “Президент-Готель”), медіа-активи (журнал “Фокус”, “Фокус.Красівая країна”, сайт focus. ua) і інвестиційні проекти. Також Борис Кауфман – співвласник найбільшої української дистриб’юторської компанії TEDIS Ukraine.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас