Український цукор поїде до Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український цукор поїде до Китаю

Аграрний ринок
494
Україна отримала перші заявки на поставки цукру в Китай.
Про це йдеться в повідомленні галузевої асоціації “Укрцукор”.
“На сьогоднішній день ми вже маємо заявки зі специфікаціями на поставку цукру і готуємо списки потенційних клієнтів”, – цитується в повідомленні аналітик сировинних ринків і сільського господарства “Укрцукру” Василь Долинський.
Експерт також зазначив, що є певні обмеження з прямим виходом на китайський ринок, оскільки для таких поставок потрібне спеціальне ліцензування, а це складна бюрократична процедура.
“Тому українським виробникам доведеться добре попрацювати, щоб поставляти свою продукцію безпосередньо в Китай, а не через звичний всім Гонконг”, – сказав Долинський.
Разом з тим, за його словами, ціни на цукор в китайських супермаркетах привабливі для українського виробника – від 38 гривень за кг.
Долинський також додав, що за три дні участі у найбільшій продовольчій виставці азіатського регіону ANUFOOD China 2016 українська делегація напрацювала більше 30 бізнес-контактів з різних країн світу, серед яких, крім Китаю, Шрі-Ланка, Південна Корея, Лівія, Ангола і країни Європейського Союзу.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас