Українці розмітають знімне житло на Новий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці розмітають знімне житло на Новий рік

Нерухомість
1904
Українці почали активно планувати новорічні свята. Згідно з даними Booking.com на дати з 30 грудня по 4 січня у Львові вже зайнято 72% номерів, в Києві — 54%, в Одесі — 48%,.
Хітом новорічного відпочинку, як і в минулі роки, стануть Карпати. Покататися на лижах або просто поніжитися в закритому басейні — ось проста програма відпускників. З такими вимогами ще можна підшукати номери із заїздом 30 грудня і виїздом 3 січня.
Ціни за номер на двох за чотири ночі — від 9 600 до 13 600 грн. Плюс — їжа в ресторанах, втім, в деяких будинках і віллах передбачена можливість готувати самому.
Якщо ви не фанат лиж, то практично в цей же бюджет можна вкластися, знявши номер в готелі. Приміром, в Івано-Франківську на ті ж дати, з 30 грудня по 4 січня, номер на двох обійдеться від 6 000 (за маленький, всього 21 метр, але романтичний) до 11 400 тис. грн за трикімнатні апартаменти площею 91 квадрат. А в Закарпатті пропонують розміщення від 9 тис. грн за номер “класік” до 12 600 тис. грн за “люкс”.
Ужгород бронюється теж дуже активно. Вже зайнято 66% номерів, виставлених на сайті.
Холодне море — задоволення на любителя. Але в Одесі знайдеться що робити в будь-яку погоду. П’ять днів на двох на Дерибасівській обійдуться від 8,2 тис. грн (зі сніданками). А на Грецькій — від 3,6 тис. грн. Якщо готові жити в хостелі, то варіанти можна підібрати і дешевші. Наприклад, є двомісні номери на дати після 1 січня по 300 грн. Правда, туалет і ванна у цьому варіанті загальні.
Є любителі зустріти Новий рік в будинку за містом. Під Харковом, наприклад, зняти двоповерховий будинок з усіма зручностями, розрахований на чотирьох, у звичайні дні коштує 800 грн. Але на зимові свята ціни підвищені. “З 31 грудня по 2 січня і 7-8 січня зняти будиночок можна за 2 тис. грн/добу, в інші дні до 14 січня по 1,5 тис. грн, потім — звичайні ціни”, — розповіли орендодавці.
Так, незалежно від регіону, бюджет виїзного новорічного свята від 5 тис. до 15 тис. грн. на двох, без особливого шику, просто проживання. З урахуванням дороги, їжі та розваг — множимо на два. Показово, що середня ціна на п’ять днів скромних новорічних апартаментів, незалежно від регіону, практично така ж, як середня зарплата в Україні (5358 грн.).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас