Кабмін виділив на "теплі кредити" 400 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділив на "теплі кредити" 400 мільйонів

Казна та Політика
979
Кабінет міністрів України закладає в державний бюджет на 2017 рік 400 мільйонів гривень на реалізацію програми з видачі населенню “теплих” кредитів, які будуть використані для купівлі енергоефективних матеріалів і устаткування.
Про це повідомив глава департаменту технічного регулювання енергоефективності Державного агентства зий питань енергоефективності та енергозбереження Євген Маглеваний.
“Уряд склав бюджетну програму, згідно з якою на “теплі” кредити виділяється 400 мільйонів гривень на наступний рік. Тому сподіваємося, що ця програма буде продовжуватися”, – сказав Маглеваний.
Він також повідомив, що в наступному році відомство планує здійснювати моніторинг ефективності заходів, що проводяться за даною програмою.
“Ми удосконалюємо її в наступному році, передбачається моніторинг проведених заходів з енергозбереження, визначення, наскільки ці заходи були ефективними, а також фотофіксація проведених заходів”, – сказав він.
Нагадаємо, на початку квітня 2015 уряд прийняв програму компенсації 20-40% вартості кредитів на заходи з підвищення енергоефективності. Бюджет програми склав 1,57 мільярда гривень.
У лютому поточного року Кабінет міністрів продовжив дію програми на 2016 рік, передбачивши на ці цілі 900 мільйонів гривень.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас