Туроператор назвав найдешевші тури на Новий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туроператор назвав найдешевші тури на Новий рік

Світ
6309
На Новий рік українці найактивніше їдуть до Туреччини, Болгарії, Польщі, Угорщини. Найдешевші новорічні вихідні у Стамбулі при ранньому бронюванні коштують менше 100 євро.
Про це в коментарі розповіла менеджер компанії “Світлана Тур” Анна Костиря.
“Цього року туристи почали цікавитися новорічними турами з середини жовтня. Раннє бронювання діє до середини листопада. Найбільше цікавляться відпочинком по Україні. Найдорожчий новорічний тур коштує 4,5 тисячі гривень.
Любителі лижного відпочинку почали відходити від Буковеля до курортів дешевше – Пилипець, Яремче, Шаян. Чотири дні на Новий рік у Стамбулі обійдеться у 96 євро, ціна на короткі тури Польщею, Угорщиною, Чехією починається від 85 євро. Сім днів на Балканах коштують в середньому 180 євро з людини”, – говорить вона.
Популярні серед українців на Новий рік Об’єднані Арабські Емірати та Домініканська Республіка. Тиждень відпочинку у цих країнах на Новий рік коштує 1400-1500 доларів.
“На Новий рік готелі піднімають ціни у півтори рази. Останні кілька років у святкові дні приймають гостей щонайменше на 4 ночі. На Новий рік пропонують вечірки. За них в Україні доведеться доплатити від 350 до 1200 гривень, у Туреччині – 10 доларів”, – говорить Анна Костиря.
За її словами, в грудні святкові тури подорожчають на 10-30%.
У листопаді українці найчастіше їдуть в Єгипет, Туреччину чи Європу.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас