Названо дату продажу "вбивці" iMac від Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо дату продажу "вбивці" iMac від Microsoft

Технології&Авто
1381
Моноблочний комп’ютер Surface Studio, представлений Microsoft минулого тижня, бажаючі зможуть придбати не раніше 2017 року. Про це свідчить інформація офіційних онлайн-магазинів виробника, які в даний час не можуть дати більш однозначну відповідь, передає Macdigger.
Передбачається, що цього може бути кілька причин. Одна з них – це занадто обмежений випуск комп’ютерів Surface Studio через прорахунки Microsoft, яка недооцінила попит на новинку. Інша ж – дебютної партії не вистачило на всіх, незважаючи на велику кількість виготовлених комп’ютерів, через надмірний ажіотаж.
Є ймовірність, що до того моменту, як новинка все ж таки буде доступна для покупця, Apple встигне презентувати нове покоління iMac, прямим конкурентом якого є Surface Studio. З чуток, чергова презентація “яблучної” компанії очікується на початку наступного року.
Відомо, що новий моноблочний комп’ютер Microsoft, поряд з Apple, також відрізняється високою ціною. Так, найбільш бюджетна версія новинки обійдеться в 2999 доларів, а найдорожча – в 4199 доларів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас