General Motors, IBM і Mastercard запускають платежі в автомобілях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors, IBM і Mastercard запускають платежі в автомобілях

Технології&Авто
217
General Motors спільно з IBM створили розумну переносну платіжну платформу для автомобільної індустрії під назвою OnStar Go.
Технологія дозволить водіям взаємодіяти з певними брендами через цифрову приладову панель. За її допомогою водії зможуть активувати паливний насос, а потім заплатити за бензин в кілька дотиків на дисплеї. Також за допомогою пристрою можна буде замовити і оплатити каву.
OnStar Go працює на базі когнітивного комп’ютера Watson від IBM. Він постійно аналізує дії водія і запам’ятовує його вподобання, щоб виробляти різні моделі поведінки.
Mastercard став першим партнером нової платформи. За його допомогою водії зможуть здійснювати платежі, не виходячи з машини. Платформа також буде інтегрована з сервісом токенізаціі Mastercard Digital Enablement Service (MDES), а також Masterpass. Це дозволить розплачуватися швидше.
Ще одним партнером стартапу стала платформа Parkopedia, яка надає інформацію про паркувальні місця. За її допомогою водії зможуть заздалегідь вибрати і оплатити паркування для свого автомобіля.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас