В Skype для iOS і Android поліпшиться якість дзвінків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Skype для iOS і Android поліпшиться якість дзвінків

Технології&Авто
444
Компанія Microsoft оголосила про випуск оновлення для Skype на Android, а пізніше і на iOS, яке істотно спростить роботу з додатком і має підвищити якість передачі мови, як це було реалізовано в десктопній версії сервісу. Після встановлення оновлення користувачі повинні відзначити поліпшення якості зв’язку та передачі голосу.
Крім цього, якщо користувач, який створив конференцію, залишає її, то бесіда продовжиться без нього. Пізніше ця людина зможе повернутися і знову приєднається до конференції.
Також в новій версії на користувачів чекають зміни в інтерфейсі програми. Вкладка “Call phones” буде перейменована на “Calls”. Крім цього, виклик можна буде зробити лише одним натисканням на іконку поруч з кожним контактом. Звідси ж можна зателефонувати і на мобільні номери за наявності коштів на рахунку.
Остання зміна стосується голосової пошти. Тепер можна залишити не тільки голосове повідомлення людині, якої зараз немає в мережі, але і відеозвернення. Разом з цим в Skype більше не будуть підтримуватися кастомні вітання для голосової пошти, повідомлення по електронній пошті і SM-транскрипції.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас