Apple Pay підкорює Схід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pay підкорює Схід

Фінтех і Картки
266
Платіжний сервіс Apple Pay запустився в Японії, що дозволить місцевим власникам iPhone і Apple Watch здійснювати платежі в фізичних магазинах і оплачувати проїзд в громадському транспорті безконтактною карткою.
У вересні 2016 року Apple анонсував, що iPhone 7, iPhone 7 Plus та друге покоління Apple Watch будуть оснащені безконтактною технологією Sony FeliCa NFC, що дозволить японським споживачам здійснювати транзакції з Apple Pay.
Жителі Японії також зможуть прив’язати до Apple Pay не тільки свої банківські карти, але і безконтактну картку Suica, яка зазвичай використовується в громадському транспорті, при оплаті в торгових автоматах, магазинах і у роздрібних торговців.
Сервіс Apple Pay доступний на пристроях iPhone SE, iPhone 6 і на більш нових моделях, а також для користувачів Apple Watch. Сервіс працює на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більш нових моделях. Для користувачів комп’ютерів Mac, які оплачують покупки в браузері Safari, передбачена аутентифікація платежу через Touch ID на смартфоні або прямо з Apple Watch.
Раніше ми писали про результати і перспективи роботи платіжного сервісу Apple Pay. Незважаючи на те, що люди і до цього розплачувалися смартфонами в магазинах, з появою Apple Pay почалася справжня революція на ринку мобільних фінансів.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас