Китайський Порше продають за $15 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський Порше продають за $15 тисяч

Технології&Авто
2141
У Піднебесній надійшов у продаж так званий китайський Порше, який представляє собою клон популярного кросовера Porsche Macan.
Ціна Zotye SR9 починається від 100 тисяч юанів ($15 тисяч). За ці гроші китайський клон Порше Макан матиме передній привід, 5-ступінчасту МКПП і 190-сильний бензиновий мотор з турбонагнітачем.
У базовій версії китайська копія Porsche Macan буде без шкіри і сенсорних екранів, але зовні вона мало чим відрізняється від топової модифікації з шкіряним салоном, дерев’яними вставками, електронною панеллю приладів, системою утримання в смузі та ін.
До слова, якщо порівняти інтер’єр Zotye SR9 і салон Порше Макан – різниця в стилістиці оформлення мінімальна. Більш того, у китайського “Порше для бідних” центральний екран навіть більший, ніж у німецького кросовера.
Кнопки і розташування майже однакові, правда, де у Porsche функціонують клавіші, там у Зоті просто заглушки. Так би мовити, місце під клавіші.
Швидше за все, SR9 не продаватиметься за межами Китаю, але це попередньо. Адже раніше китайці навмисне не вивозили відверті клони за межі своєї країни, побоюючись судових розглядів за кордоном. Однак зараз вони посмілишали і навіть в Україні нині зустрічаються китайські авто, які дуже схожі на знамениті моделі європейських брендів.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас