Наступного тижня Microsoft запустить конкурента Slack - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступного тижня Microsoft запустить конкурента Slack - джерело

Технології&Авто
658
Як повідомляє джерело, компанія Microsoft збирається офіційно оголосити про запуск нового сервісу, покликаного скласти конкуренцію популярному корпоративному месенджеру Slack, на заході, присвяченому Office, що відбудеться 2 листопада в Нью-Йорку.
Як стверджується, сервіс, який раніше фігурував під внутрішньою назвою Skype Teams, буде запущений як Microsoft Teams. Продукт позиціонується як робочий інструмент для корпоративного та освітнього сегментів. Як і Slack, Skype Teams Microsoft Teams – це месенджер, призначений для колективної роботи.
На сьогоднішній день про можливості Microsoft Teams ми знаємо практично все. Адже могли і не знати, якби не витік скріншотів Microsoft Teams минулого місяця. З точки зору функціональних можливостей Microsoft Teams є практично точною копією Slack. У ньому є канали для загального обговорення тієї чи іншої теми, приватні групи, налаштовувана система оповіщень, можливість відповідати на певні коментарі, створюючи окремі гілки обговорень, а також підтримка емодзі і анімованих GIF-файлів. Крім того, Microsoft Teams зможе запропонувати користувачам те, чого немає у Slack. Це тісна інтеграція з сервісом Skype і її можливостями голосового та відеозв’язку, а також доступ до файлів Word, Excel і PowerPoint завдяки інтеграції з Office 365.
Компанія Microsoft поки не робила жодних заяв стосовно розробки власного рішення для конкуренції з Slack, але сервіс тестується співробітниками компанії вже кілька місяців і доступний за адресою teams.microsoft.com.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас