Клінтон може спровокувати третю світову війну, - Трамп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клінтон може спровокувати третю світову війну, - Трамп

Світ
1411
План кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон щодо Сирії може спровокувати третю світову війну.
Про це в інтерв’ю Reuters заявив її суперник на виборах від республіканців Дональд Трамп.
Він вважає, що Клінтон може втягнути Сполучені Штати в світову війну через її агресивну позицію щодо вирішення конфлікту в Сирії.
“Що ми повинні зробити, так це зосередитися на ІДІЛ. Ми не повинні концентруватися на Сирії. Ми закінчимо третьою світовою війною в Сирії, якщо будемо слухати Хілларі Клінтон”, – вважає опальний мільярдер.
“Ви більше не боретеся з Сирією. Ви боретеся з Сирією, Росією і Іраном, так? Росія є ядерною країною, крім того, вона виробляє ядерну зброю, на відміну від інших країн, які тільки говорять”, – додав він.
Представник Клінтон з питань зовнішньої політики Джессі Лерік відкинув критику з боку Трампа.
Він зазначив, що експерти з питань національної безпеки і від демократів, і від республіканців зійшлися на думці, що опальний мільярдер непридатний бути головнокомандувачем США.
“Вкотре він повторив слова Путіна і грає зі страхами американців, при цьому відмовляючись оприлюднювати власні плани щодо боротьби з ІДІЛ і полегшення гуманітарних страждань в Сирії”, – сказав представник демократки.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас