Кабмін відкрив доступ до автономерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін відкрив доступ до автономерів

Технології&Авто
5582
Інформацію про зареєстровані транспортні засоби та їхніх власників з Єдиного державного реєстру Міністерства внутрішніх справ тепер зможуть отримувати посадові особи органів державної влади, органів місцевого самоврядування, адвокати та нотаріуси, — йдеться в постанові Кабміну.
«Отримання відомостей про номерний знак спростить роботу нотаріусів та поліпшить якість перевірки документів під час укладання угод, предметом яких є транспортні засоби. Інформація про номерні знаки транспортних засобів дозволить адвокатам прискорити процедуру підготовки процесуальних документів по забезпеченню позову шляхом накладення арешту на майно», — вказано в повідомленні.
Згідно із задумом Кабміну, нововведення дозволить забезпечити державні органи повним обсягом даних про транспортний засіб, необхідних при складанні процесуальних документів про накладення на нього арешту, оголошення в розшук, визнання речовим доказом або знаряддям злочину.
«Компетентні органи тепер зможуть отримувати відомості про номерний знак транспортного засобу, що раніше було неможливо при здійсненні запитів», — йдеться в документі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас