Mastercard запускає мобільні платежі в Африці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard запускає мобільні платежі в Африці

Фінтех і Картки
127
Панафриканська банківська група Ecobank підписала меморандум про взаєморозуміння з Mastercard для спільного запуску мобільних платежів Masterpass QR в 33 країнах Африки.
Клієнти банку Ecobank зможуть оплачувати онлайн-покупки і покупки в фізичних магазинах за допомогою скан QR-коду на касі або за допомогою введення ідентифікатора мерчанта в свої мобільні пристрої.
Сервіс Ecobank Masterpass QR був запущений в Нігерії минулого місяця як доповнення до платформи цифрових платежів Masterpass. Проект націлений на те, щоб популяризувати швидкі і безпечні платежі серед малого та середнього бізнесу в Африці.
Споживачі ще в 32 африканських країнах зможуть використовувати сервіс починаючи з кінця 2016 року, повідомляють в Mastercard.
Представники компаній стверджують, що сервіс зможе вирішити проблему дорогої платіжної інфраструктури на континенті.
Раніше повідомлялося про те, що Mastercard запускає селф-платежі в Європі. За допомогою нової технології користувачі зможуть забути про паролі і здійснювати виключно біометричні платежі. Щоб оплатити товар або сервіс онлайн або в додатку, користувачеві необхідно підтвердити платіж в повідомленні за допомогою відбитка пальця або селфі.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас