Американські банки будуть конкурувати з PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські банки будуть конкурувати з PayPal

Фінтех і Картки
281
Американські банки представили новий додаток для грошових переказів – Zelle. Його створила платіжна мережа Early Warning Services, яка знаходиться в управлінні найбільших банків США, в тому числі JPMorgan Chase, Citi, Bank of America і ін. Автори проекту впевнені, що сервіс зможе конкурувати з Venmo (належить PayPal) і Square Cash.
До кінця грудня клієнти банків США помітять у своїх мобільних додатках і онлайн-банкінгу нову послугу відправки та отримання коштів. Уже в наступному році до платформи приєднаються 20 фінустанов. Для клієнтів усіх банків процедура грошових переказів буде миттєвою.
Всього до нового додатку банки планують підключити 100 млн клієнтів. З огляду на широку базу вкладників американських фінустанов, це буде нескладно. 76 млн. вкладників банків-учасників проекту вже підтримують зв’язок зі своєю фінустановою через мобільний додаток.
Багато банків вже створили власні додатки з переказу коштів. Так, додаток JPMorgan’s Chase «Quick Pay» за третій квартал 2016 року опрацював $7,4 млрд. грошових переказів. Проте в банку підтримують необхідність створення єдиного інтерфейсу переказу коштів. Тому іконку Zelle вирішено розміщувати поруч з брендовою пропозицією банку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас