AT&T купує компанію AOL Time Warner — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AT&T купує компанію AOL Time Warner

Фондовий ринок
292
Американський телекомунікаційний гігант AT&T погодився купити медіаконцерн AOL Time Warner за 85,4 мільярда доларів. Як говориться в заяві AT&T, оператор бездротового зв’язку заплатить 107,5 долара за кожну акцію Time Warner.
Виплати будуть проводитися в готівці і цінних паперах в рівних пропорціях. Угода була одностайно схвалена радами директорів обох компаній. Сторони очікують, що здійснити всі пов’язані з нею операції вдасться до кінця 2017 року.
Головний виконавчий директор AT&T Рендалл Стівенсон очолить корпорацію після купівлі, а Джефф Бьюкс, який обіймає в Time Warner аналогічну посаду, звільнить її після закінчення перехідного періоду, повідомило видання The Wall Street Journal з посиланням на джерела.
Об’єднана компанія стане однією з найбільших на світовому медіаринку. У медіаконцерн AOL Time Warner входять кіностудія Warner Bros., телеканали CNN і HBO. При цьому для завершення угоди необхідно буде отримати схвалення антитрастових регуляторів.
Кандидат в Президенти США від республіканців Дональд Трамп уже заявив в рамках передвиборної кампанії, що в разі свого обрання не допустить здійснення цієї угоди, оскільки вона дозволить власникам AT&T сконцентрувати в своїх руках забагато влади.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас