Як нові технології змінять банківський роздрібний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як нові технології змінять банківський роздрібний бізнес

Фінтех і Картки
458
Щорічна конференція FinRetail2016, яка по праву стала головною подією осені в сфері роздрібного банкінгу, знов збирає в Києві тих, хто визначає сьогодення і формує майбутнє галузі!
Цього року зустріч буде присвячена інноваціям та технологіям в банківському роздрібному бізнесі: день у день вони змінюють звичний банкірам і клієнтам банкінг, трансформують ринок, змінюють поведінку споживачів, висувають нових лідерів, ставлять перед банками нові виклики і відкривають нові можливості.
Представники провідних аналітичних, дослідницьких та fin-tech компаній розкажуть, яким буде банківський роздрібний бізнес в недалекому майбутньому. «Завтра не буде як вчора», – говорить про майбутнє банкінгу спікер конференції Сергій Бондаренко, Technology&Digital Consultant міжнародної компанії Deloitte & Touche.
Особливу увагу на конференції FinRetail2016 буде відведено аналізу та виявленню найприбутковіших сегментів банківського роздрібного бізнесу, який для багатьох банків став опорою і точкою зростання на час кризи в сегменті корпоративного банкінгу. Але в рітейл сьогодні найбільш стрімко проникають ті, хто активно модернізує свої технології пошуку, комунікації та обслуговування клієнтів, широко використовує дистанційні канали взаємодії, застосовує поведінковий аналіз.
«Мережа банківських відділень в найближчому майбутньому: центр витрат або продажу», – поділиться дослідженнями і прогнозами Микола Чумак, керівник консалтингової компанії IDNT.
Повнофункціональне банківське «відділення без персоналу», яке пропонує клієнтам весь спектр банківських сервісів – унікальне банківське рішення і «цвях програми» FinRetail2016 конференції від компанії РЕНОМЕ-СМАРТ. Незабаром ми повсюдно побачимо такі «відділення без персоналу», а в ході конференції кожен з її учасників в прямому сенсі слова зможе сам доторкнутися до найближчого майбутнього і провести тест-драйв першого в Україні повністю автоматизованого відділення банку – Smart Branch.
Сергій Федотов, партнер AtticLab та банкір з 20-ти річним досвідом, розповість про нове середовище оберання гривні: як технологія блокчейн може стати повноцінною альтернативою Visa та MasterCard, а також надати банкам весь необхідний функціонал для здійснення своєї операційної діяльності.
Представники платіжних систем на конференції FinRetail2016 поділяться новими напрацюваннями в сфері інновацій.
Смартфон в кишені споживача фінансових послуг вже найближчим часом стане прямим конкурентом банків і звичних платіжних систем. Провайдери технологій, експерти і банкіри обговорять наслідки масового проникнення технологій NFC, ApplePay та SamsungPay, які незабаром стануть повноцінною розрахункової платформою: хто залишиться на ринку? Банки або смартфони?
Вже зараз клієнтами банків стає покоління людей, для яких питання «чи є життя на Марсі?» та «Чи є життя без інтернету?» – ідентичні.
Змінюється банкінг – змінюється і його клієнт. Олексій Олександров з латвійського Norvik Banka, який багато років пропрацював в українських фінансових установах з сегментом преміум і VIP-клієнтів, розповість, де і як шукати заможних клієнтів в кризу.
Антон Шаперенков, Генеральний директор MaxiCard, поділиться особливостями синергії між банківським рітейлом і сферами торгівлі та послуг: як це працює, як вивчити доходи і витрати споживача, дані про його покупки, які не бачить ні рітейл, ні банки.
Як Національний банк України реагує на глобальні та локальні тренди модернізації фінансового роздрібного бізнесу, cashless та впровадження нових технологій, з учасниками конференції FinRetail2016 поділиться Сергій Шацький, Директор Департаменту роздрібних платежів НБУ: «Інновації в платежах: час робити», – тема виступу представника регулятора банківського ринку.
Зі слів організатора, компанії BankOnline, ця конференція для тих, хто хоче бути в курсі останніх тенденцій і технологічних напрацювань в банківському секторі, тримати руку на пульсі банківської кровоносної системи, осідлати хвилю інновацій, а не бути похованим нею.
Зареєструватися на Конференцію можна за посиланням http://www.bank-online.com.ua/finretail2016/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас