Android Pay запустився ще в одній країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Android Pay запустився ще в одній країні

Фінтех і Картки
445
Android Pay запускається в Гонконзі, що дозволить власникам карт Mastercard і користувачам Android-пристроїв здійснювати платежі легко і безпечно.
Гонконг – це третя країна Азіатсько-Тихоокеанського регіону – після Сінгапуру і Австралії – в якій в цьому році запустився Android Pay. Mastercard співпрацює з емітентами платіжних карт, серед яких Bank, Dah Sing Bank, Hang Seng Bank, HSBC, Standard Chartered Bank і The Bank of East Asia Limited, щоб дати можливість власникам платіжних карт Mastercard в Гонконзі використовувати свої смартфони Android для оплати щоденних покупок в фізичних магазинах і через додаток.
Недавнє дослідження Mastercard продемонструвало, що 40% споживачів в Гонконзі здійснюють платежі за допомогою своїх смартфонів. Зростаюча кількість споживачів воліють користуватися цифровими гаманцями.
Користувачі Android-пристроїв в Гонконзі використовують смартфони та планшети на Android 4.4 або ще більш нової версії, щоб здійснювати безконтактні платежі і платежі через додаток з Android Pay. Після встановлення програми та настройки аккаунта держатель карт Mastercard може прив’язати їх до додатка, щоб оплачувати товари і послуги за допомогою Android Pay.
Щоб забезпечити безпеку транзакцій з Android Pay, Mastercard генерує цифровий «токен», який асоціюється з кожним окремим пристроєм.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас