Державіаслужба дозволила перевозити Samsung Galaxy Note 7 на борту літаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба дозволила перевозити Samsung Galaxy Note 7 на борту літаків

Технології&Авто
268
Державна авіаційна служба України рекомендує вимикати Samsung Galaxy Note 7 на борту літаків, але перевозити дозволяє. Про це повідомляє прес-служба відомства.
Державіаслужба не рекомендує пасажирам перевозити Galaxy Note 7 в загальному багажі та заряджати пристрої на борту. Також служба рекомендує вимикати пристрої на весь час польоту, а також негайно повідомляти екіпажу, якщо смартфон пошкоджений, задимився, нагрівся або загубився на борту.
Державіаслужба випустила свої рекомендації в зв’язку зі зверненням компанії Samsung про призупинення продажів Samsung Galaxy Note 7, поставок, програму заміни, а також пов’язаним з цим рішенням Департаменту транспорту (DOT) і Федерального управління цивільної авіації (FAA) США заборонити перевезення зазначених пристроїв в, з і по США.
Подальші рішення про перевезення на борту Galaxy Note 7 приймає авіакомпанія самостійно.
Нагадаємо, топова модель Samsung Galaxy Note 7 має небезпеку займання через проблеми з батареєю. Компанія заявила про “проблеми з елементами живлення”, але про причини несправності мовчить.
Після заміни телефонів користувачі стикаються з аналогічними проблемами. Основним винуватцем проблеми вважають літій-іонний акумулятор смартфона
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас