КМДА пропонує покупцям добудувати недобудову в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА пропонує покупцям добудувати недобудову в столиці

Нерухомість
777
КМДА пропонує інвесторам житла, які інвестували в житлові будинки компаній неформальної групи “Укогруп” Анатолія Войцеховського, підтвердити право власності на недобудову, передати її на баланс свого підприємства, а потім затвердити всю необхідну документацію і добудувати будинок.
Про це повідомив голова громадської організації “Родинний затишок” (представляє інтереси інвесторів будівництв Войцеховського) Олексій Шевченко.
“Нам роздали алгоритм дій, який складається з 10 пунктів”, – повідомив Шевченко.
Він скаржиться, що інвесторів фактично залишили наодинці зі своїми проблемами. Виконати всі вимоги, на думку експертів, практично нереально.
Бізнесмен Войцеховський працює на київському ринку нерухомості протягом 9 років. Першим проектом, побудованим його компанією, став житловий комплекс “Елегант”, який розташований на площі Перемоги.
Як пише видання, неформальна група “Укогруп” зараз займається реалізацією близько 40 проектів у Києві.
Протягом останніх кількох років чиновники Київської адміністрації неодноразово говорили про проблеми з будівництвами Анатолія Войцеховського, а також демонтували нові будівельні майданчики.
Нагадаємо, в середині липня Войцеховського затримали за підозрою в ухилянні від сплати податків на суму 12,5 млн грн, створенні організованої злочинної групи для захоплення земельних ділянок в Києві і привласненні коштів інвесторів.
Суд заарештував бізнесмена на два місяці, але буквально через тиждень він вийшов під заставу в розмірі 14 млн грн.
Радник мера Дмитро Білоцерківець заявив, що на наступний день Войцеховський втік до Росії.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас