У Запорізькій області прокурора затримали на хабарі в 75 тис. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запорізькій області прокурора затримали на хабарі в 75 тис. гривень

Кримінал
814
У Запорізькій області прокурора затримали на хабарі в 75 тис. гривень.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.
“Генеральною інспекцією внутрішніх розслідувань і безпеки спільно з Головним відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Запорізькій області викрили начальника відділу однієї з місцевих прокуратур Запорізької області під час одержання неправомірної вигоди”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомляється, прокурор вимагав від підприємця 175 тис. гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки), зняття арешту з врожаю і можливість його зібрати власними силами. Він був затриманий після одержання частини неправомірної вигоди в сумі 75 тис. гривень.
Зараз зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві на хабарі спіймали росіянина, який працює в лісовому господарстві.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас