BMW випустить дороге купе (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW випустить дороге купе (фото)

Технології&Авто
1440
Компанія BMW планує представити своє найдорожче купе M8 в другій половині 2019 року.
Автомобіль буде позиціонуватися як конкурент Aston Martin Rapide, Bentley Continental GT і Mercedes-AMG S63, пише Autocar.
BMW випустить дороге купе (фото)
За даними видання, автомобіль отримає 4,0-літровий бензиновий двигун V8 з подвійним турбонаддувом. Потужність агрегату перевищить 600 кінських сил. До 100 км/год суперкар зможе розігнатися за 4 секунди. Максимальна швидкість становитиме близько 320 км/год.
За рахунок заміни багатьох металевих елементів на карбонові, вага машини повинна становити не більше 1500 кілограмів. У базовій версії автомобіль запропонують з заднім приводом. Опціонально буде доступна і повнопривідна система.
Раніше повідомлялося, що BMW планує відродити купе 8-Series до 2020 року.
На даний момент баварський бренд вже приступив до дорожніх випробувань новинки. BMW 8-Series першого покоління виробляли в 1989-1999 роках. Після дебюту купе 8-Series під цим же індексом буде випущений кабріолет і чотиридверна модифікація GranCoupe.
З технічної точки зору 8-Series виявиться копією поточної “сімки”. Купе побудують на тій же платформі, що і флагманський седан.
Деякі елементи дизайну майбутнього автомобіля будуть нагадувати концепт Pininfarina Gran Lusso, представлений два роки тому.
Прототип, над яким працювали відразу кілька ательє, був побудований на базі флагманського седана 7-Series. Передбачалося, що модель стане найрозкішнішою і найдорожчою в лінійці BMW, проте в серію вона так і не пішла.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас