ГПУ направила до суду справу менеджерів "Укрексімбанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ направила до суду справу менеджерів "Укрексімбанку"

Фондовий ринок
775
Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно працівників “Укрексімбанку” за одержання 1,8 млн гривень хабара.
Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
У ГПУ повідомили про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою керуючого філії АТ “Укрексімбанк” в м. Полтава та головного юрисконсульта юридичної служби філії “Укрексімбанку” у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
“Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані особи, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб у період з березня по серпень 2016 року вимагали та одержали від директора одного з суб’єктів господарювання неправомірну вигоду в сумі 1,8 млн гривень за продаж виробничих потужностей бавовно – прядильної фабрики, яка знаходиться у заставі “Укрексімбанку”, – повідомляє прес-служба.
“Наразі, за результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано на розгляд суду”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, на початку серпня слідчі ГПУ та СБУ задокументовали факт вимагання та одержання хабаря у сумі 1,5 млн гривень керуючим філії ПАТ “Державного експортно-імпортного банку України” у місті Полтава та головним юрисконсультом цієї ж філії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас