McLaren випустив дитячий суперкар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McLaren випустив дитячий суперкар

Технології&Авто
1407
Компанія McLaren показала компактний «суперкар» P1 з електричною силовою установкою і відкритим верхом. Він надійде в продаж в першій половині 2017 року і коштуватиме близько 430 євро. Однак керувати автомобілем зможуть тільки водії віком від трьох до шести років.
Дитячий McLaren створений у стилістиці цього суперкара P1. Він приводиться в рух електромотором, який дозволяє розігнатися до максимальної швидкості — 5 км/год, всього за дві секунди. Трансмісія має два ступені для руху вперед і задній хід. На відміну від дорослих машин марки, які можна замовити з будь-яким кольором кузова і різними варіантами обробки інтер’єру, новий електромобіль доступний тільки з жовтим кольором кузова Volcano Yellow. У базове оснащення увійшли справжні фари і якийсь «кондиціонер».
Повноцінне купе McLaren P1 оснащується гібридною силовою установкою потужністю 916 к. с. Вона складається з 3,8-літрового твін-турбо двигуна V8, 179-сильного електромотора, блоку акумуляторів і семиступінчастого «робота». З 0 до 100 км/год суперкар розганяється за 2,8 секунди, максимальна швидкість обмежена електронікою на 350 км/год. Усього випущено 375 примірників, початкова вартість становила один мільйон доларів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас