Аваков: Патрульним роздадуть нову зброю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков: Патрульним роздадуть нову зброю

Кримінал
4532
Під час патрулювання поліцейські використовуватимуть електрошокери. Про це на урочистостях під час вручення медалі “Захисник міста” водієві маршрутного автобуса в Дніпрі повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
“Ми підготуємо першу партію електрошокерів, і в разі необхідності патрульні будуть застосовувати електрошокери”, – заявив Аваков.
Водія маршрутного автобуса Валерія Тимоніна нагородили зброєю і медаллю “Захисник міста” за те, що він намагався перешкодити вбивці втекти від поліцейських.
Нагадаємо, в Дніпрі водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарника. Пізніше жінка померла в лікарні під час операції. У вбивстві підозрюють Олександра Пугачова, який раніше вже був у розшуку, ім’я другого підозрюваного поки що не розголошують.
Трагедія сталася в неділю вранці, коли екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій авто почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарник отримала поранення і померла в лікарні на операційному столі.
Пізніше в поліції повідомили, що у вбивстві патрульного підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Олександра Пугачова, який проживав в Торезі Донецької області. З 2015 року перебував у розшуку за переховування від органів прокуратури.
В результаті оголошеної в місті операції “Перехоплення” поліція затримала вбивцю. Він зараз перебуває в одній з лікарень Дніпра, куди звернувся за допомогою внаслідок поранення під вигаданим прізвищем.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас