Забезпечення очікуваного прибутку озимих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Забезпечення очікуваного прибутку озимих

Аграрний ринок
1085
У самому розпалі посівна кампанія озимих культур. Сільгоспвиробники прагнуть вчасно відсіятися, щоб озимі встигли розвинутися і перезимувати без втрат. Але головна мета – звичайно ж, отримання прибутку від вкладень. На жаль, погодні умови (рання зима, вимерзання тощо) можуть звести нанівець усі сподівання.
Але є технологія, яка захищає посіви від негативного впливу навколишнього середовища і забезпечує отримання високих кількісних і якісних збільшень врожаю. Розглянемо багаторічні дані, отримані в провідних наукових установах країни і в результаті практичного застосування в промислових умовах на прикладі озимої пшениці.
Забезпечення очікуваного прибутку озимих
  • З розрахунку середньої ціни озимої пшениці ІІІ класу – 3950 грн./Т.
*Як ми бачимо, на кожну вкладену гривню виходить від 5 до майже 7 грн чистого прибутку. При цьому забезпечується захист рослин від вимерзання
Ці показники з легкістю забезпечує продукція міжнародної групи компаній «ДОЛИНА», яка виробляє стимулятори росту серії ВИМПЕЛ® і добрива серії ОРАКУЛ®. Саме МГК «ДОЛИНА» розроблена технологія, яка дозволяє досягати таких результатів.
Забезпечення очікуваного прибутку озимих
Відмінною рисою даної технології є те, що препарати сумісні практично з усіма протруйниками, засобами захисту рослин та іншими добривами. Це дозволить уникнути додаткових витрат на внесення і органічно поєднуватися з будь-якою уже існуючою в господарстві технологією оброблення культур.
Залежно від кількості вживаних препаратів, кожен сільгоспвиробник може сам для себе планувати майбутню врожайність, а значить і очікуваний прибуток.
З минулого року сільгоспвиробниками почав успішно застосовуватися стимулятор нового покоління ВИМПЕЛ®-2. У 2016 році «ДОЛИНА» розпочала випуск нових високоефективних макро- і мікродобрив серії ОРАКУЛ® колофермін, які дозволять отримувати ще вищі показники збільшень врожайності і якості продукції.
Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній «ДОЛИНА».
Детальніше з інформацією щодо характеристик і застосування продукції групи компаній «ДОЛИНА» можна ознайомитися на сайті компанії..
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас