Сінгапур - найкраща країна для експатів, а Швейцарія - для фінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапур - найкраща країна для експатів, а Швейцарія - для фінансів

Світ
1257
Сінгапур очолив рейтинг найкращих країн для експатів другий рік поспіль, а Швейцарія знову пропонує для емігрантів найкращі зарплати. Такого висновку дійшли аналітики з HSBC у своєму дев’ятому глобальному огляді «Expat Explorer».
HSBC інтерв’ював майже 27 тис. осіб, що живуть далеко від своєї рідної країни, у 190 країнах світу. Країни оцінювалися за трьома основними аспектами життя: економіка, досвід і сім’я.
Сінгапур займає лідируючу позицію у всіх аспектах, в той час як Швейцарія очолила рейтинг з економічної точки зору, Нова Зеландія – лідер у досвіді, а Швеція – найкраще місце для сім’ї.
Майже дві третини респондентів заявили, що їхня загальна якість життя покращилася після переїзду в Сінгапур. Більше 60% опитаних відповіли, що заробляють і економлять в Сінгапурі більше, ніж у рідній країні. Переважна більшість (73%) впевнені в місцевій економіці, а 62% вважають Сінгапур відмінним місцем для кар’єрного росту і відкриття свого бізнесу (58%).
У середньому емігрант в Сінгапурі заробляє $139 тис. на рік, а 23% респондентів заробили понад $200 тис. у порівнянні з глобальною середньою річною зарплатою в $97 тис.
Швейцарія стане ідеальною країною для переїзду тим, хто вважає дохід головним пріоритетом. Країна посіла перше місце за економічними показниками в дослідженні HSBC. Економічні аспекти оцінювалися на основі питань про особисті фінанси емігрантів, місцеву економіку і термін служби.
Трохи менше 30% експатів заробляють понад $200 тис. на рік у Швейцарії і понад 75% швейцарських респондентів заявили, що заробляють більше, ніж у рідній країні. Альпійська країна також стала кращою у сфері заощаджень і для емігрантів зі знанням банківської справи.
До остаточного списку HSBC потрапили 45 країн, серед яких Великобританія на 22-му місці за всіма показниками (16-е місце за економічним умовам). США опинилися на 30-му місці в загальному рейтингу і на 20-му в економічному плані.
Найкращою країною для експатів у Європі стала Чехія, зайнявши в цьому році 4-е місце (45-е місце у минулорічному огляді), випередивши Швейцарію (5-е місце), Норвегію (6-е місце), Австрію (7-е місце), Швецію (8-е місце) і Німеччину (10-е). За економічним оглядом країна займає 12-е місце.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас