Кияни затримали грабіжника в пункті обміну валют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни затримали грабіжника в пункті обміну валют

Кримінал
1721
У Києві заарештували чоловіка за розбійний напад на пункт обміну валют. Затримати зловмисника вдалося з допомогою киян, які зреагували на крики жінки-касира.
Близько 10 ранку в Солом’янське управління поліції надійшло повідомлення: на Чоколівському бульварі чоловік, погрожуючи зброєю, намагався пограбувати пункт обміну валют.
Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка, якого небайдужі громадяни затримали до приїзду поліції.
“Я був неподалік і почув у пункті обміну валют звуки боротьби. Коли наблизився до нього, побачив, як людина намагається затримати злодія. Я зрозумів, що це був напад: затриманий був у капелюсі, окулярах і зі зброєю в руках. Разом ми його затримали”, – розповів свідок Микола.
Як з’ясувалося, 40-річний підозрюваний раніше також намагався напасти на клієнта пункту обміну валют в іншому районі столиці, але тоді йому також не вдалося втекти від правоохоронців. На цей раз він під загрозою предмета, схожого на пістолет, хотів пограбувати обмінник.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій). Предмет, схожий на пістолет, вилучили і направили на експертизу. Затриманому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас