Uber запустив в Києві преміальний сервіс UberSELECT — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустив в Києві преміальний сервіс UberSELECT

Технології&Авто
1260
Uber, який стартував в Києві з запуску найбільш дешевого сервісу UberX, оголосив про запуск преміальної пропозиції UberSELECT. Він дозволяє викликати машини комфорт-класу, на зразок Toyota Camry, Hyundai Sonata, VW Passat, Skoda Superb і аналогічних моделей. За кермом таких автомобілів зможуть бути тільки водії з вищим рейтингом. Новий сервіс вже доступний в додатку Uber – для його вибору потрібно зрушити слайдер внизу екрану.
UberSELECT – проміжний сервіс за співвідношенням ціна-якість між дешевшим UberX і найбільш дорогим Uber Black. Моделі машин в останньому залежать від ринку, але, як правило, це автомобілі на зразок Mercedez C і Е-класу. «Ми вважаємо, що послуга повинна бути доступною. Саме тому зробили такий проміжний варіант, як UberSELECT», – зазначила AIN.UA прес-секретар сервісу Євгенія Шипова.
Так, в Києві посадка в UberSELECT обійдеться в 35 грн, що на 10 грн дорожче, ніж в UberX. Дістатися до і з аеропорту «Бориспіль» можна буде за фіксованим тарифом: 230 грн – з лівого берега і 330 грн – з правого берега. Це на 40 і 60 грн дорожче, ніж в бюджетному варіанті Uber.
На питання, скільки машин класу SELECT вже є в Києві, в Uber відповіли, що не можуть надати таку інформацію.
На перші три поїздки, здійснені до 15 жовтня через новий сервіс, компанія дає знижку в 20% за промокодом KYIVSELECT. Максимальний розмір знижки обмежений 50 грн.
Uber в Києві працює вже два з половиною місяці. Нещодавно компанія оголосила про те, що в Києві в години високого попиту в сервісі будуть працювати підвищувальні коефіцієнти.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас