Японські банки впроваджують біометричні платформи аутентифікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японські банки впроваджують біометричні платформи аутентифікації

Фінтех і Картки
206
Японські банки Sumitomo Mitsui Financial Group (SMFG) і Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC) впроваджують біометричні платформи аутентифікації за допомогою технологічної компанії Daon. Компанія пропонує індивідуальні ідентифікаційні платформи, які використовують кілька різних типів біометрії.
Банки планують запустити нові послуги біометричної аутентифікації навесні 2017 року, за умови схвалення з боку регулюючих органів.
Наразі поєднання логіна і пароля є основним підходом для аутентифікації, ідентифікації або верифікації різних послуг. Проте перехід до біометричної аутентифікації відбувається в усьому світі, щоб зробити цей процес безпечним і зручним для користувачів, повідомляє в заяві Daon.
Зараз користувачі повинні вводити логін/пароль або реєструвати біометричні дані для кожного сервісу, який вони використовують. У свою чергу, кожен окремий постачальник послуг розробляє свою власну функцію аутентифікації для своєї компанії, що спричиняється до інвестицій і додаткового управління системними операціями.
У зв’язку з цим, SMFG планує запропонувати єдине середовище для доступу до різних послуг, зв’язавши клієнта і обліковий запис постачальника послуг за допомогою посередника за біометричними даними.
Функція посередника з аутентифікації користувача буде забезпечуватися за допомогою нової програми на смартфон через платформу Daon’s IdentityX. Аутентифікація буде використовуватися також іншими фінансовими компаніями і онлайн-продавцями.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас