Найпопулярніші країни, куди втікають українські корупціонери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпопулярніші країни, куди втікають українські корупціонери

Світ
2652
Найпопулярнішим напрямком для підозрюваних у корупції є Росія, йдеться у сюжеті програми “Гроші”.
Серед тих, хто нині переховується в Росії – екс-прем’єр-міністр Микола Азаров, колишній президент Віктор Янукович, колишні голова податкової Олександр Клименко та керівник Нацбанку Сергій Арбузов, “талановитий” бізнесмен Сергій Курченко та інші. А екс-нардепи Вадим Колесніченко та Олег Царьов ховаються в окупованому Росією Криму.
Однак, їм можуть заважати санкції, накладені західними країнами проти Росії, що заважає їм покинути територію держави. Другою за популярністю країною є Іспанія. Тут мають будинки і ті, хто вже в розшуку, і ті, кого незабаром можуть оголосити в розшук. “Корупціонерам до останнього здавалося, що в Іспанії їм “світить сонце”.
Однак, блискавична операція місцевої поліції по затриманню злочинної групи Степана Черновецького стала громом серед ясного неба. Поліція ще тільки перевіряє рахунки українських емігрантів”, – розповідається в сюжеті.
В Ізраїлі комфортно може бути тільки тим, кого підтримують зі США. Без такої підтримки корупціонерам в цій країні може бути важко. В Австрії знайшли притулок олігарх Дмитро Фірташ, син Миколи Азарова, і, за деякими даними, брати Клюєви. Ситуація тут для них найбільш комфортна і стабільна.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас