ДФС передала до суду справу про отримання хабара керівником відділу податкової інспекції у Волинській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС передала до суду справу про отримання хабара керівником відділу податкової інспекції у Волинській області

Кримінал
158
Державна фіскальна служба передала в Володимир-Волинський районний суд справу про отримання хабара керівником відділу Володимир-Волинської податкової інспекції (Волинська область).
Про це йдеться в повідомленні Державної фіскальної служби.
У червні поточного року співробітниками управління внутрішньої безпеки ДФС у Волинській області було затримано керівника відділу Володимир-Волинської податкової інспекції і його заступника, які вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 2,2 тис. гривень за перереєстрацію останнього із загальної системи оподаткування на платника єдиного податку другої групи.
Під час провадження досудового розслідування у кримінальному провадженні зазначеним посадовим особам податкової інспекції оголошено про підозру і пред’явлено звинувачення в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Зараз матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлено для розгляду в Володимир-Волинський районний суд.
Як повідомлялося, Державна фіскальна служба затримала керівника управління служби в Харківській області під час отримання хабара 0,5 млн гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас