Найбільш високооплачувані фахівці в Києві та регіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільш високооплачувані фахівці в Києві та регіонах

Особисті фінанси
3832
У серпні активність на ринку праці дещо знизилася. Рідше пропонували роботу бухгалтерам і фінансистам, працівникам у сфері маркетингу та реклами, HR-ам, страховикам і фахівцям з нерухомості
За даними кадрового порталу hh.ua показники активності головних гравців ринку — роботодавців і здобувачів — в серпні залишилися без змін. В цілому за минулий місяць на сайті було розміщено близько 20 тис. вакансій та понад 52 тис. резюме.
Перед новим навчальним роком збільшилася кількість пропозицій для фахівців у сфері освіти. Також роботодавці активніше шукали випускників вузів, які вийшли на ринок праці цього літа. Помітне зростання вакансій спостерігалося в сфері автомобільного бізнесу, спортивних клубах і салонах краси. Рідше порівняно з липнем пропонували роботу бухгалтерам і фінансистам, працівникам у сфері маркетингу та реклами, HR-ам, страховикам і фахівцям з нерухомості.
Серед претендентів збільшили свою активність працівники освіти і держслужбовці. Також зросла кількість резюме від представників мас-медіа та фахівців у сфері консалтингу. У зв’язку із закінченням літнього сезону рідше шукали роботу представники туристичної галузі, спеціалісти з сервісного обслуговування і робочий персонал.
Традиційними лідерами за кількістю резюме і вакансій є Київ, Дніпро, Одеса, Львів і Харків. У серпні зросла кількість резюме в Одесі, Івано-Франківську та Черкасах. Менш активно шукали роботу у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Закарпатській та Тернопільській областях. Саме в цих регіонах розмістили найменшу кількість нових резюме щодо попереднього місяця.
Кількість вакансій збільшилася в Київській, Полтавській, Рівненській, Сумській і Хмельницькій областях. Менше давали оголошення про роботу в Чернівецькій, Чернігівській, Запорізькій, Кіровоградській та Тернопільській областях.
Подолання піку кризи сприяло тому, що роботодавці почали сміливіше вказувати розмір матеріальної винагороди в оголошеннях вакансій. У серпні більше третини вакансій були опубліковані з зазначенням заробітної плати. Найчастіше відкрито заявляють про зарплату в таких проф. сферах як продажі, адмін. персонал, початок кар’єри, маркетинг і робочі спеціальності.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас