Кабмін виділив гроші на забезпечення військовослужбовців і працівників військових ліцеїв та гімназій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділив гроші на забезпечення військовослужбовців і працівників військових ліцеїв та гімназій

Казна та Політика
123
Кабмін виділив 1,26 млн гривень на забезпечення військовослужбовців та працівників 4 військових ліцеїв та гімназій.
Кабінет Міністрів виділив 1 265 800 гривень на забезпечення військовослужбовців та оплату праці працівників Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Військово-морського ліцею (Одеса), Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадетський корпус” імені І.Г.Харитоненка державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадетський корпус”.
Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки з посиланням на рішення уряду.
“31 серпня 2016 уряд підтримав пропозицію міністра освіти і науки України Лілії Гриневич і збільшив грошове забезпечення оплати праці працівникам, вихователям, військовослужбовцям військових ліцеїв і загальноосвітніх закладів з посиленою військово-фізичною підготовкою. Планується, що на ці цілі додатково виділено 1 265,8 тис. гривень”, – йдеться у ньому.
Згідно з повідомленням, прийняття цієї постанови дозволить підняти престиж військової підготовки в загальноосвітніх навчальних закладах та військової служби в Збройних силах, а також посилить рівень соціального захисту військовослужбовців.
Як повідомлялося, в липні Кабмін створив Інститут Військово-морських сил Національного університету “Одеська морська академія” на базі відповідного факультету.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас