Найважливіші цифри і цитати понеділка, 29 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 29 серпня

918
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 29 серпня:
  • До кінця року на Закарпатті побудують сонячну електростанцію вартістю 3,2 млн євро- elektrostantsiyu-stoimostyu-3-2-mln-evro
*Ціни на хліб в Україні злетять до 10 гривень , – експерт
*“Нафтогаз України” в I півріччі реалізував 12 млрд куб. м газу на 52,8 млрд грн -52-8-mlrd-grn
*ФГВФО планує виставити на продаж права за кредитами МАУ на 1,54 млрд гривень
*Коли буде пройдено пік світового попиту на енергоносії- neft-bernstein і на нафту – Bernstein *
“Цей період буде доленосним в історії людства, – стверджують вони. – Вибір переможців у енергетичному секторі на довгострокову перспективу ніколи не буває прямолінійним, але легко побачити, хто залишиться в програші. У світі майбутнього немає місця для виробників енергоресурсів з високою собівартістю і високим вмістом вуглецю”.
Дуже зручно: економіст пояснив, чому Україна так цікавить Китай
“Для нас, звичайно, головне – китайські інвестиції. Україні вигідно, щоб китайські компанії розміщували свої виробництва на нашій території. Китаю це теж вигідно, зараз поясню чому. Україна має підписаний Договір про зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Тому Китаю дуже цікаво розміщувати виробництва в Україні, щоб згодом реалізовувати свій товар на великому і платоспроможному європейському ринку”, – зазначив голова Комітету економістів України Андрій Новак.
НБУ повідомив, скільки разів надавав інформацію для розслідувань кримінальних злочинів в банківській сфері
«Регулятор надавав доступ до даних, зокрема з ініціативи Національного антикорупційного бюро – 4 рази; Генеральної прокуратури – 2 рази; Національної поліції – 3 рази; СБУ – 1 раз; Державної фіскальної служби – 1 раз», – вказують у НБУ.
Вигода очевидна: Україна домовилася -nasalik з Казахстаном про співпрацю у сфері атомної енергетики, – Насалик
«Україна розгляне можливість участі в будівництві заводу з виробництва ТВЕЛ в Казахстані, а Астана – можливість створення спільного підприємства з видобутку уранової руди в Казахстані, де собівартість уранової руди дешевша в 4 рази (30 доларів за тонну, в Україні – 129 доларів). А ми купуємо півтори тисячі тонн. Вигода очевидна”, – зазначив Насалик.
Одержувачів субсидій зобов’яжуть сплачувати 15 відсотків вартості ЖКГ-послуг
“З наступного опалювального сезону відсоток нарахувань, який повинні будуть сплатити одержувачі субсидій, збільшиться до 15 відсотків. Це припустима цифра. Очевидно, що держава не може і не повинна платити всі 100 відсотків за житлово-комунальні послуги, тільки якщо не йдеться про пільговиків”, – зазначено в повідомленні Мінсоцполітики.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас