Названо найбільш високооплачувану актрису світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбільш високооплачувану актрису світу

Світ
2151
Американка Дженніфер Лоуренс другий рік поспіль очолила список найбільш високооплачуваних кіноактрис за версією Forbes. Дохід зірки фільмів “Голодні ігри” і “Люди Ікс” склав 46 мільйонів доларів.
Друге місце у Меліси Маккарті (“Мисливці за привидами”) з 33 мільйонами доларів прибутку. Третє місце у Скарлетт Йоханссон (25 мільйонів). Її остання робота — роль Чорної вдови в картині “Перший месник: Протистояння”.
Замикають першу п’ятірку Дженніфер Еністон (21 мільйон доларів) і китаянка Фань Бінбін (17 мільйонів). Еністон в 2016 році знялася у фільмі “Нестерпні леді”, а серед останніх стрічок за участю Фань — “По сліду” і “Ліга богів”.
Шарліз Терон (“Білосніжка і мисливець 2”) на шостому місці, за рік вона заробила 16,5 мільйона доларів. На сьомій позиції — Емі Адамс (“Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”), її прибуток склав 13,5 мільйона доларів. Восьме місце у Джулії Робертс (“Нестерпні леді”) з 12 мільйонами, дев’яте у Міли Куніс (“Дуже погані матусі”) з 11 мільйонами, а десяте — у індійської актриси Дипіки Падукон (“Баджирао і Мастані”) з 10 мільйонами.
Незважаючи на лідерство актриси в рейтингу, доходи Лоуренс, як повідомлялося, знизилися на шість мільйонів доларів порівняно з 2015 роком. Маккарті, навпаки, заробила в цьому році на 10 мільйонів більше, ніж торік.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас