Apple розробляє власну соцмережу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розробляє власну соцмережу

Технології&Авто
497
Компанія Apple працює над власним додатком для соціальної мережі на основі Facebook, Snapchat і Instagram.
Про це повідомляє Bloomberg.
За словами співробітників Apple, нова програма дозволить користувачам записувати і редагувати відеоролики, застосовувати різноманітні фільтри, ділитися результатом з іншими юзерами.
Згідно з інформацією Bloomberg, в прагненні “отримати максимальну вигоду з популярності соцмереж” Apple орієнтується на молодих користувачів, які витрачають від 30 до 50 хвилин на день на популярні додатки, серед яких Facebook, Snapchat і Instagram.
Крім інструментів роботи з відеороликами, розробники збираються додати декілька функцій, властивих соцмережам. Так, буде можливість контакту між різними користувачами. “Двоє друзів зможуть побачити всі текстові повідомлення, електронну пошту, відеоролики і фотографії один одного”, – розповів представник компанії.
Новий додаток буде доступний для скачування в AppStore, або буде випущений як автоматичне доповнення до камери “яблучних” гаджетів. За словами співробітників компанії, в соцмережі будуть використовуватися відеоролики квадратної форми, як і в Instagram.
У розробці поки ще безіменного додатка, вихід якого запланований на 2017 рік, бере участь команда, яка створила такі програми, як Final Cut Pro і iMovie.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас