ЄБРР виділить 10 млн євро великому білоруському виробнику іграшок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР виділить 10 млн євро великому білоруському виробнику іграшок

Кредит&Депозит
294
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надасть кредит у розмірі 10 млн євро ТОВ ПП “Полесье”, провідному виробнику пластикових дитячих іграшок в Білорусі.
“Полесье” є одним з найбільших експортерів іграшок в Росію, а також активно розвиває експортну діяльність в таких країнах ЄС, як Німеччина, Іспанія та Італія. Кредитні кошти будуть використані для подальшого поліпшення фінансової звітності “Полесье” та впровадження енергозберігаючих технологій. Компанія збирається стати першим білоруським бізнесом, який отримав підтримку в рамках програми FINTECCЕБРР.
Наданий по лінії FINTECC грант допоможе “Полесью” встановити і ввести в експлуатацію до середини 2018 року 2,4-мегаватну комбіновану установку охолодження, теплової і електро-генерації (CCHP), також відому як тригенераційна установка. Це енергоефективна технологія, яка є нововведенням для білоруського виробничого сектора. Тригенерация дозволить компанії ефективно виробляти електроенергію, теплову енергію та охолодження для виробничого циклу.
Метою програми ЄБРР FINTECC є сприяння передачі технологій, які роблять бізнес більш стійким до зміни клімату і наразі недостатньо розвинені. Програма, фінансована Глобальним екологічним фондом і Спеціальним фондом акціонерів ЄБРР, успішно працює в 16 країнах, де ЄБРР здійснює інвестиційну діяльність.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас