31 серпня між США і Кубою вперше за 55 років почнеться авіасполучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

31 серпня між США і Кубою вперше за 55 років почнеться авіасполучення

Світ
277
Прибуття 31 серпня на Кубу аеробуса А320 американської авіакомпанії JetBlue ознаменує відновлення регулярного прямого авіасполучення між країнами.
Про це в четвер на прес-конференції заявив заступник міністра транспорту Куби Едуардо Родрігес.
За його словами, “ця подія – позитивний крок і внесок у процес поліпшення відносин між двома країнами”. Літак вилетить з аеропорту американського міста Форт-Лодердейл у штаті Флорида і здійснить посадку в кубинському місті Санта-Клара в центрі острова. Цей політ стане першим регулярним рейсом між двома країнами після припинення авіасполучення в 1961 році. Як зазначив Родрігес, відновлення прямого авіасполучення є частиною процесу реалізації підписаного в лютому меморандуму про взаєморозуміння, що передбачає відкриття регулярних рейсів.
З 31 серпня по 29 жовтня польоти JetBlue здійснюватимуться три рази на тиждень, а з 30 жовтня стануть щоденними. Крім того, 1 вересня відкриє авіасполучення з Санта – Клара американська компанія Silver Airways. American Airlines перші польоти здійснить 7 вересня в провінції Ольгін і Сьєнфуегос, а потім – в Камагуей, Вілья-Клару і Матансас. Як очікується, після цього загальна кількість щоденних рейсів між двома країнами досягне 11.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас