Китайці показали квадрокоптер-яйце в польоті (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці показали квадрокоптер-яйце в польоті (відео)

Технології&Авто
1017
Китайська компанія PowerVision, яка в лютому представила проект квадрокоптера з корпусом у формі яйця, продемонструвала працюючий прототип і відкрила передзамовлення, повідомляє N+1 з посиланням на CNET.
Безпілотник PowerEgg оснащений камерою на підвісі з трьохосьовою стабілізацією, яка здатна знімати відео роздільною здатністю 4К. Квадрокоптер важить 2,1 кілограма, може пробути в повітрі 23 хвилини, розвиває швидкість до 13 метрів на секунду і може транслювати відеопотік з камери на планшет або смартфон з відстані до п’яти кілометрів. Крім стандартного для багатьох квадрокоптера орієнтування по GPS на PowerEgg встановлений комплект датчиків для запобігання зіткнень з перешкодами при польоті на висоті до чотирьох метрів.
Найбільш примітний квадрокоптер саме конструкцією і формою корпусу. У складеному вигляді дрон являє собою масивне пластикове яйце. У робочому положенні з корпусу безпілотника висуваються плечі з роторами і опорні стійки. Перед зльотом необхідно вручну прибрати захисну кришку з камери, а стійки після зльоту прибираються автоматично. Крім традиційного пульта управління з двома стиками, в комплекті також постачається контролер Maestro, призначений для управління дроном жестами однієї руки.
Ціна PowerEgg у попередньому замовленні становить 1288 доларів, в комплекті, крім самого квадрокоптера, також є зарядний пристрій, контролери та рюкзак для перенесення безпілотника.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас