Найстрашніший гіперкар надійшов у продаж (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найстрашніший гіперкар надійшов у продаж (фото)

Технології&Авто
4167
Мексиканський автомобіль Inferno Exotic Car з неймовірно самобутнім дизайном кузова буде випущений в 11 екземплярах до кінця поточного року, причому 8 з них вже оплачені клієнтами, – передає “Популярна Механіка”.
Гіперкар звертає на себе увагу насамперед дійсно “інфернальним” виглядом, який розроблений особисто главою компанії Inferno Альваро Гутьєрресом Очоа і дизайнерами з місцевої студії Dozerek. Консультував мексиканців іменитий італійський дизайнер Антоніо Ферраіолі – автор таких моделей Lamborghini, як Veneno, Reventon і Asterion.
Найстрашніший гіперкар надійшов у продаж (фото)
Химерний кузов зроблений з пінометалу – екзотичного сплаву цинку, алюмінію і срібла. Цей матеріал поєднує низьку щільність з високою питомою жорсткістю і має відмінну шумоізоляцію, а ще завдяки надлегкому пінометалу маса Exotic Car становить лише 1200 кілограмів. При цьому під капотом захований бітурбомотор V8 “від іменитого виробника”, марка якого зберігається в секреті. Відомо лише, що двигун розвиває потужність в 1400 кінських сил і крутний момент в 1523 Н · м.
За даними виробника, до 96 км/год мексиканський гіперкар розганяється за 2,7 секунди і розвиває максимальну швидкість 394 км/год. Перша партія з 11 автомобілів з шильдиком First Edition буде зібрана до кінця року, а 8 з них вже викуплені цінителями за запаморочливою для молодої невідомої марки ціною 1,9 мільйона євро за кожен.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас