Український стартап отримав $300 000 інвестицій від TMT Investments — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап отримав $300 000 інвестицій від TMT Investments

Фондовий ринок
651
Фонд TMT Investments інвестував $300 000 на українську платформу хмарних обчислень Sixa. Умови угоди не розголошуються. Угода з TMT Investments стала третьою на рахунку стартапу – сумарно Sixa, який раніше пройшов акселерацію в легендарному Y Combinator, залучив понад півмільйона доларів.
Платформа Sixa являє собою додаток, при установці якого користувачі отримують доступ до високопродуктивного віртуального комп’ютера в хмарі, з якого можна працювати в будь-яких додатках, в тому числі і з іграми. Сервіс пропонує передвстановлене програмне забезпечення, але при цьому користувач може встановити будь-яке ПЗ через інтернет або з флеш-накопичувача. За використання Sixa з користувачів утримується погодинна оплата. На даний момент Sixa орієнтується насамперед на розробників, дизайнерів і геймерів.
Штаб-квартира стартапа знаходиться в Америці, але створили її українці в 2015 році. Команда пройшла акселерацію в Startupbootcamp в Стамбулі і привернула $140 000 інвестицій від Startupbootcamp Istanbul та WS Investments. Пізніше Sixa взяли в акселератор Y Combinator, де в українську платформу вклали ще $120 000.
У TMT Investments стверджують, що рішення вкласти в український стартап в фонді ухвалили задовго до того, як Sixa стала зіркою на американському венчурному ринку. «Команда Sixa має чудовий технологічний і бізнес-досвід, дуже хороші продукти. А ринок, на якому працює компанія, дуже великий і буде продовжувати зростати, в тому числі і в продуктах віртуальної реальності», – прокоментував голова інвестиційного спрямування TMT Investments Артем Інютін.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас