Для Гонтаревої обрали нового заступника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для Гонтаревої обрали нового заступника

Казна та Політика
880
Національний банк призначив виконуючим обов’язки заступника голови Романа Борисенка.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку.
В результаті відкритого відбору кандидатів на посаду заступника голови Національного банку правління НБУ визначило переможцем Борисенка.
Він є директором департаменту персоналу.
З 25 серпня Борисенко призначений виконуючим обов’язки заступника голови і відповідає за фінансово-адміністративний блок.
Рішення про призначення на посаду заступника голови НБУ має бути затверджене радою НБУ, формування якої очікується найближчим часом.
Крім того, управління стратегії та реформування банківської системи і управління процесного менеджменту реорганізовано в департамент стратегії і реформування і підпорядковано голові НБУ.
Цей департамент очолив Михайло Видякин.
Також управління європейської інтеграції та міжнародних програм (керівник – Володимир Кучин) увійшло до блоку монетарної стабільності на чолі з чинним заступником голови НБУ Дмитром Сологубом.
Департамент персоналу увійшов в фінансово-адміністративний блок (керівника буде визначено за результатами відкритого відбору кандидатів).
Нагадаємо, в серпні 2014 року Борисенко був призначений директором департаменту персоналу.
З 2001 по 2014 рік він працював в “Райффайзен Банку Аваль”, пройшовши трудовий шлях від економіста до заступника директора департаменту – начальника управління департаменту персоналу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас