Реформи в УЗ: безпеку пасажирів забезпечить охоронна компанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реформи в УЗ: безпеку пасажирів забезпечить охоронна компанія

Казна та Політика
641
Керівництво ПАТ “Укрзалізниця” оголосило про створення “Залізничній охоронної компанії”, мета якої підняти рівень комфорту і безпеки для пасажирів до європейського.
Про це повідомили в прес-службі “Укрзалізниці”.
“Керівництво ПАТ” Укрзалізниця “поставило завдання довести рівень комфорту і безпеки пасажирів до європейського. Саме тому створено філію “Залізнична охоронна компанія”, – повідомив начальник головного управління воєнізованої охорони ПАТ “Укрзалізниця” Володимир Лисенко.
“На першому етапі патрулюванням будуть охоплені великі вокзали і станції, в майбутньому – пасажирські потяги. Впровадження нових ефективних форм охоронної діяльності, адаптованих до реалій сучасної оперативної обстановки, покликані поліпшити ситуацію з безпекою в сфері залізничних перевезень в цілому”, – сказав він.
Нагадаємо, філію “Залізнична охоронна компанія” – спеціалізований підрозділ, створено в складі публічного акціонерного товариства “Українська залізниця”.
На філію покладені завдання щодо забезпечення у взаємодії з правоохоронними органами України безпеки на вокзальних комплексах та інших важливих об’єктах залізниці, здійснення охорони на ділянках господарства ПАТ “Укрзалізниця”, які знаходяться поза зоною захисту підрозділів воєнізованої охорони, та інші.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас