Китай досліджує блокчейн на державному рівні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай досліджує блокчейн на державному рівні

Фінтех і Картки
423
Китай має твердий намір прискорити розробку та впровадження технології блокчейн в економіку країни. З цією метою уряд анонсував створення робочої групи з питань блокчейна.
Робоча група буде складатися з членів уряду Китаю, представників організації ChinaLedger і консорціуму Shenzhen Consortium.
Учасниками стратегічного альянсу також будуть компанії Wanxiang BLOCKCHAIN ​​Labs, Ant Financial, Webank, Universal Holdings, Ping An Insurance і Micro Focus Bank.
Основними завданнями робочої групи будуть: визначення найбільш важливих трендів в Китаї і в усьому світі, вирішення питань державного регулювання і стандартизації блокчейн-індустрії.
Координувати проект буде Міністерство промисловості та інформатизації Китаю, а сам проект допоможе впровадити технологію блокчейн в фінансовий і некомерційний сектори, заявив директор дослідного інституту Wanxiang Blockchain Labs Ю Ду в інтерв’ю для Bitcoin Magazine.
Ще недавно влада КНР досить насторожено ставилися до блокчейну і криптовалюти, а зараз Народний банк Китаю вже розглядає можливість випуску власної криптовалюти.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас