Екран однієї з трьох нових моделей Apple iPhone може бути загнутий так само, як у апаратів Samsung — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екран однієї з трьох нових моделей Apple iPhone може бути загнутий так само, як у апаратів Samsung

Технології&Авто
528
Наступного року на ринок вийдуть одразу три нові моделі iPhone, включаючи одну з вигнутим екраном, як у смартфонів Samsung. Принаймні так стверджує японське видання Nikkei Asian Review, посилаючись на людину, знайому з планами Apple. За словами співрозмовника видання, базова модель отримає 4,7-дюймовий екран, модель вищого рангу – 5,5-дюймовий екран, а топовий варіант буде відрізнятися загнутим з двох сторін екраном діагоналлю 5,5 дюйма або навіть більшою.
Опис планів Apple є досить розмитим. Джерело не конкретизує ступінь зігнутості. Це можуть бути більш помітні краї, як у Galaxy S7 Edge, а можуть бути і ледь вловимі заокруглені грані, як у Galaxy Note7. Посилаючись на аналітика, Nikkei стверджує, що Samsung стане єдиним постачальником цих дисплеїв для Apple. Також видання зазначає, що у топовій версії буде використовуватися панель OLED. Останнім часом було безліч чуток, і всі вони підтверджували це припущення, так само як і припущення про вигнутий екрані, хоча раніше передбачалося, що діагональ OLED-дисплея становитиме 5,8 дюйма.
Nikkei зазначає, що спочатку випуск «преміальної» 5,5-дюймової моделі було заплановано на цей рік, але в певний момент Apple все скасувала, утилізувавши частину готової продукції і вирішивши сфокусуватися на «звичайних» iPhone 7 і iPhone 7 Plus з діагоналлю екрану 4,7 і 5,5 дюйма відповідно. На жаль, джерело не повідомляє, що станеться з чотиридюймовим iPhone SE в 2017 році.
Анонс нових смартфонів Apple iPhone очікується вже на початку наступного місяця. Джерела Nikkei підтверджують попередні відомості, що публікуються Bloomberg і іншими тематичними ресурсами. Зокрема, в цілому новинки збережуть дизайн своїх попередників. Старша модель отримає подвійну основну камеру, тоді як молодша буде використовувати стандартну одномодульну камеру. У числі інших змін згадується оновлений дизайн задньої кришки з менш помітними смужками-вставками для радіомодулів, відсутність роз’єму 3,5 мм, а також чутлива до сили натискання сенсорна кнопка Home.
По суті, жодної особливої практичної користі від цих вигнутих граней немає, але привабливість цього рішення з естетичної точки зору беззаперечна, що вкотре доводять успішні продажі моделей з вигнутими екранами Samsung. Компанія Apple в свою чергу може скористатися цією ситуацією, щоб зробити дизайн iPhone зразка 2017 ріко ще більше революційним.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас