Microsoft купила «розумний» сервіс для планування зустрічей Genee — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft купила «розумний» сервіс для планування зустрічей Genee

Фондовий ринок
358
Microsoft оголосила про покупку Genee – сервісу для планування завдань, що використовує технології штучного інтелекту. Сума угоди не розголошується, однак редмондской гігант заявив, що вся команда розробників Genee повністю буде інтегрована в підрозділ Office 365. Сам сервіс буде закрито 1 вересня, але все записи в календарі, створені за допомогою Genee, будуть збережені.
Genee був запущений два роки тому як продукт для простого планування і перепланування зустрічей. У сервісі використовуються технології обробки природної мови, штучний інтелект і чат-боти. Все це допомагає користувачам спілкуватися з Genee як зі звичайною людиною і просити його про призначення зустрічей або дзвінків, додавання подій в календар і відправлення запрошень електронною поштою кожному з учасників зустрічей. При цьому Genee здатний працювати з досить великими групами людей.
Співзасновник сервісу Чарльз Лі (Charles Lee) подякував користувачам програми та заявив, що команда розробників Genee продовжить використовувати всі свої напрацювання в Microsoft при створенні «дивовижних розумних речей нового покоління».
Корпоративний віце-президент Microsoft по Outlook і Office 365 Раджеш Ша (Rajesh Sha) відгукнувся на ці слова, заявивши, що команда Genee допоможе компанії в розвитку планів щодо «привнесення інтелекту в кожен цифровий досвід».
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас